Verkoopactie goede doelen

Tegen het einde van het jaar spannen veel Nederlanders zich weer in voor het goede doel. Denk bijvoorbeeld aan de acties die opgezet worden voor de Serious Requestactie van 3FM.
Maar ook lokale doelen zoals de plaatselijke voetbalclub, een dierenopvang of een regionale stichting mogen rekenen op steun in de vorm van inzamelingsacties. Het getuigt op een mooie manier van een stukje betrokkenheid en verbondenheid met de eigen omgeving.
Ook dit jaar bakken wij in de laatste drie maanden van het jaar oliebollen, zodat particulieren, verenigingen en bedrijven een extra zakcent kunnen verdienen voor hun goede doel.

Een aansprekende en eenvoudige wijze om fondsen te genereren is een smakelijke verkoopactie met onze overheerlijke oliebollen.
Vele organisaties hebben behoorlijke bedragen gerealiseerd met dit initiatief. Profiteer dus van deze actie en doe mee!

Wij bieden zakken met elk 10 stuks smakelijke, vers bereide oliebollen aan tegen een bijzonder lage inkoopprijs. De bollen kunnen vervolgens worden doorverkocht voor een hoger bedrag. De inkoopprijs is afhankelijk van de hoeveelheid oliebollen per bestelling.

Tijdens voorgaande jaren lag deze rond de 4 euro en werden de zakken tegen tussen de 6 en de 8 euro verkocht. Dat leverde een forse winstmarge op tegen een laag inkoopbedrag.
Verkoop van 1000 zakken leverde ruim 2500 en 4000 euro op.
Met dergelijke bedragen kunnen nuttige bestedingen worden gerealiseerd voor een gekozen liefdadigheidsdoel.

Wilt u als vereniging, stichting, bedrijf of particulier graag wat extra verdienen?
Neem dan contact met ons op via info@oliebollenbakkers.nl

Via de post mag ook:
Oliebollenbakkers.nl
Keizersmantel 47
7808 XA  Hoogeveen

Heeft u vragen?
Voor gemiddelde verkoopcijfers of informatie over bestellingen en hoeveelheden kunt u contact opnemen via: info@oliebollenbakkers.nl of 06-48 48 15 20